11 Temmuz 2009 Cumartesi

Bana da bak Obama


Fotoğrafı görür görmez, Sarkozy'nin hin bakışları altında asaletin Obama'nın üstünden nasıl damla damla aktığını düşündüm. Bakışlarını yukarıdan aşağıya indirdiği anda merdivendeki kızın poposunu yakalamış Obama'nın gözleri, hiç de öyle popoya kilitlenmiş de, salağa dönmüş halde değil. Kadın poposuna yapışmayı seven, yapıştıkça salaklaşan havadan eser yok Obama'da. Popoyu yakalayan gözlerin bir saniye sonra etraftaki diğer objelere mükemmelce kayacağına eminim. Nitekim, Obama'nın G-8 Gençler grubunun Brezilyalı 16 yaşındaki delegesi Mayara Tavares'e arkasından bakarken görüntüsünün videosunu izleyenler, Obama'nın basamaklarda olduğu için genç kızın ayaklarına dikkat etmeye çalıştığı izlenimine de kapılıyor.

Fotoğrafın üstüne videoya gerek var mı? Yok tabii. Obama'nın da popoya bakma hakkı niye olmasın ki? Baksın adamcağız. Bu bakışlar onun ne kadar doğal olduğunu ortaya koymaz mı? Yani biz hep Obama'yı cinsel kimliğinden sıyrılmış fotoğraflarla mı görmek zorundayız? Popoya bakılınca nasıl bakılır? Hangi bakış iğrençtir, hangi bakış asildir? Obama tarzı bakış, kadınların midesini bulandıran "Oooy anam, yerim seni" bakışının kaç kilometre uzağındadır? Böylesi bakışın asaleti olabilir mi?

Ben, soru üstüne sorular sıralarken kafamda, cep telefonumu çaldırıp beni pazar günü havuz keyfine davet eden 'süper vücut' dünya güzeli kız arkadaşım, "Oooh be....Obama budur işte. Gerçek erkek. Saman altından su yürütmüyor. Görmüş bir popo, gözü takılmış, nolmuş" deyiverdi. Benim de kanımdaki 'bakılası kadın', "Bana da bak Obama" diye seslendi. Böyle seslenince olmuyo tabii, ortam denk gelecek ki, Obama bana da bakacak.

Küresel ısınmayla mücadele adımlarının atıldığı, yoksul ülkelere üç yılda 20 milyar dolarlık yardım yapılmasının kararlaştırıldığı İtalya'daki G8 zirvesinden de hatıralarda bu fotoğraf kalıyor. Obama'nın fotoğrafına birçok kadının "İyi aile babası, düzgün adam imajı zedelendi. Yapılır mı bu" diye kızdığı da haber olmuş gazetelere. Oysa ki bu kadınların 'bakılası popolar' için yoga, pilates, kinesis, aerobic soslu kardiyo çalışmalarında helak olduğuna şahidim. Benim fırsat buldukça kaçtığım spor salonum Renewa'da erkeklerden çok kadınlar var. Yarın havuzda da erkeklerden çok kadınlar olacak. "Canım, erkekler baksın diye değil güzel popo çabamız" diye çoğu zaman konuya açıklık getirdikleri de oluyor bana ama "Şöyle asalet dolu bir bakış da motive etmez mi kadınları" dediğimde, hiçbirinden 'gık' çıkmıyor. Üüüüüüüf,,,,bu 'Popo ve bakış' meselesi çok yorucu değil mi yaaaa....Bakanınız çok olsun. Bakarsa baksın, Obama baksın!

2 yorum:

Murat Pazarbaşı dedi ki...

"Oooh be....Obama budur işte. Gerçek erkek......
İİİİ +yaaa Biz erkekler böyle bakınca'da .."ohaaa diyosunuz" işte o obama! Ya biz.!!!!!!!!

(Ama güzele bakmak savaptır bea canımmm ::)))

yoksul dedi ki...

G8 ülkeleri olmasa dünyamız gerçekten felakete gidecek. neyse ki onlar var da küresel ısınma yavaşlıyor ve yoksulluk gittikçe azalıyor(!)

Öne Çıkan Yayın

Aradığınız sakinliğin adresini veriyorum : Göynük

Kaçıp, gitme dürtüsünün içimizi günde milyon kez yokladığı, dahası içimizi zonklattığı dönemler bunlar. Hep bir mayhoşluk, hep bir serse...